Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
29. mája 2023, 10:35
Čas čítania 0:29

Staň sa policajtom, dáme ti 1000 € v čistom. Polícia láka 18-ročných Slovákov na vstup do zboru pomocou novej kampane

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia chce využiť novú možnosť, vďaka ktorej môže zamestnávať už 18-ročných ľudí.

Polícia Slovenskej republiky láka mladých ľudí na vstup do Policajného zboru v novej kampani, ktorú cieli najmä na 18- až 21-ročných záujemcov. Budúcim policajtom ponúka plat 1 000 eur v čistom, osobné príplatky, možnosť čerpať bezúročné pôžičky z fondu ministerstva vnútra a mnohé ďalšie. Prihlásiť sa môžeš tu

Parlament schválil zníženie minimálneho veku na vstup do Policajného zboru na 18 rokov, a tak sa teraz polícia snaží ľudí nalákať nielen na samotnú prácu a plat, ale aj na hromadu benefitov. 

Záujemcovia sa po novom môžu do Policajného zboru prihlásiť hneď po ukončení úplného stredoškolského vzdelania. Netreba diplom z vysokej školy ani žiadne nadstavbové vzdelanie. Štát si od novely zákona, ktorá znížila vstupný vek na 18 rokov, sľubuje pozitívny vplyv na kvalitnejšie a udržateľnejšie personálne obsadenie. 

polícia
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Trenčiansky kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia