Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
11. augusta 2023, 13:05
Čas čítania 0:44

Na toto si budú majitelia iPhonov zvykať ťažko. Apple predstavilo veľkú zmenu na obrazovke, mnohí rozhodnutie nechápu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prvé dni po aktualizácii budú pre používateľov iPhonov pravdepodobne poriadne zmätočné.

Spoločnosť Apple chystá s príchodom operačného systému iOS 17 viacero zmien. V septembri dostanú veľkú novinku úvodné obrazovky iPhonov, ale spoločnosť sľubuje aj ďalšie novinky, informuje CNN.

Tlačidlo na ukončenie hovoru po novom výrazne zmení svoje umiestnenie. Používatelia ho majú roky zapamätané ako veľké červené tlačidlo v spodnej časti obrazovky. S príchodom novej aktualizácie ho nájdu v pravej dolnej časti hneď vedľa ostatných funkcií. 

Používatelia sa boja zmätkovania

Ľudia už na Twitteri vyjadrili svoje obavy. Prvé dni po aktualizácii budú pre používateľov iPhonov pravdepodobne poriadne zmätočné. Musia totiž zmeniť dlhodobo zaužívaný návyk, a tak sa môže stať, že budú naďalej klikať naopak.

Apple okrem úpravy tlačidla na ukončenie hovoru prichádza aj s ďalšími novinkami. Používatelia si budú môcť navrhnúť vlastný dizajn fotky, ktorá sa pri telefonovaní zobrazí volanému.

Novým nástrojom je aj funkcia Live Voicemail (tzv. hlasový odkaz), ktorá ti v reálnom čase do textu prepíše správu nahrávanú ako hlasový odkaz. Užitočná funkcia NameDrop by používateľom mala umožniť zdieľanie kontaktných informácií jednoduchým podržaním dvoch zariadení blízko seba.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Vývojári sľubujú, že príchod novej aktualizácie operačného systému prinesie aj presnejšie automatické opravy, zlepšené diktovanie správ v iMessage či citlivejšiu Siri. 

iphone
Zdroj: Unsplash.com
Späť
Zdieľať
Diskusia