Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
22. novembra 2023 o 21:34
Čas čítania 0:31

Policajná naháňačka pri Nitre ako z GTA: Mladík prerazil železné rampy, pred policajtmi vyskočil z auta a utekal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič má zákaz šoférovania do roku 2027.

Dopravní policajti z Nitry prenasledovali mladého vodiča, ktorý obcou Ivanka pri Nitre prechádzal rýchlosťou 78 kilometrov za hodinu. Keď ho chcela hliadka zastaviť, začal s autom unikať smerom na Janíkovce.

K dopravným policajtom sa pridali ďalšie hliadky a začali vodiča prenasledovať. „Medzi nitrianskou časťou Krškany a Janíkovcami prerazil železné rampy a v jazde pokračoval ďalej, až nakoniec z auta vyskočil a dal sa na útek. Policajti vodiča dobehli a zadržali,“ informovala polícia.

Lustráciou sa zistilo, že ide o 22-ročného muža, ktorý má zákaz viesť motorové vozidlá až do roku 2027 a auto si požičal od kamaráta. „Policajti vodičovi obmedzili osobnú slobodu a bol umiestnený do policajnej cely z dôvodu vykonávania ďalších procesných úkonov. Poverený príslušník Policajného zboru v Nitre začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ doplnila polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia