Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. júla 2023 o 9:09
Čas čítania 0:30

Nové informácie o prípade postrelenej kadetky Mišky. Prokurátor už podal obžalobu, Šeparnev zvažuje vážny krok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti ukončili vyšetrovanie prípadu minulý týždeň.

V stredu 19. júla podal prokurátor obžalobu na Vladimíra Šeparneva, ktorý na policajnej akadémii postrelil kadetku Mišku. Spis už pridelili sudcovi Mestského súdu Bratislava I, ktorý o ňom bude rozhodovať, píšu tvnoviny.sk

Policajti minulý týždeň ukončili po štyroch mesiacoch vyšetrovanie. Inštruktor Mišku postrelil tak, že jej poranil chrbticu a bude mať doživotné následky. Podľa slov jej otca ju momentálne najviac trápia neutíchajúce bolesti, pre ktoré museli prerušiť pobyt v rehabilitačnom centre. 

Ešte stále nie je jasné, či jej zranenie uznajú ako pracovný úraz. V tom prípade by mala nárok na vyplatenie odškodnenia a na mesačnú rentu.

Kadetku Mišku postrelil dňa 1. marca 2023 pedagóg Akadémie Policajného zboru v Bratislave Vladimir Šeparnev počas voľnočasového krúžku v areáli školy. Podľa najnovších informácií zvažuje bývalý pedagóg uzavretie dohody o vine a treste.

Miška, Kadetka
Zdroj: Donio.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia