Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. augusta 2023, 16:05
Čas čítania 0:44

Superlacný Action hľadá nových zamestnancov: Na východe ponúka atraktívnu mzdu 1 800 eur

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Možnosť uchádzať sa o príležitosť v Actione majú aj študenti a matky na materskej dovolenke.

Holandský diskontný reťazec Action sa na Slovensku rýchlo rozrastá. Po otvorení prvej prevádzky v Bratislave začiatkom roka už pribudli predajne po celej krajine. Na portáli Profesia.sk spoločnosť zverejnila ďalšie inzeráty, v ktorých hľadá nových zamestnancov.

Do predajní v Rimavskej Sobote a Kežmarku hľadajú brigádnikov, predavačov, ktorým za prácu ponúkajú mzdu 6 eur za hodinu. Možnosť uchádzať sa o príležitosť majú v tomto prípade aj študenti a matky na materskej dovolenke. 

Atraktívna ponuka na východe Slovenska 

Na portáli zverejnili aj ponuku na pozíciu HR Advisora/HR Business Partnera. Práca v teréne by podľa požiadaviek spoločnosti mala zahŕňať všetky záležitosti týkajúce sa ľudských zdrojov a odmenou by novému zamestnancovi mala byť mzda vo výške od 1 800 eur mesačne. 

Action plánuje obsadiť manažérske miesto vo svojich predajniach v Trnave, Poprade a Bratislave. Za vedúcu pozíciu ponúkajú mzdu od 1 250 eur mesačne. Firma ráta aj s vyššími životnými nákladmi v Bratislave. Vedúci pracovník tam totiž zarobí o pár desiatok eur viac. 

16. mája 2024, 15:00 Čas čítania 2:46 Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom

Budúcich zamestnancov okrem štandardných odmien lákajú napríklad aj na 15-percentnú zamestnaneckú zľavu na celý sortiment Actionu, občerstvenie na pracovisku, zamestnanecké súťaže, vzdelávanie či dokonca na možnosť vycestovať do zahraničia.

profesia, action
Zdroj: Profesia.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia