Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
4. septembra 2023 o 15:40
Čas čítania 0:32

ZOZNAM: Toto sú rizikové slovenské e-shopy, ktorým sa určite vyhni

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na neželaný zoznam sa dostalo 26 internetových obchodov, pri ktroých Slovenská obchodná inšpekcia zaznamenala pochybenia, ale aj sťažnosti zo strany zákazníkov.

Slovenská obchodná inšpekcia (SOI) na webe aktualizovala zoznam rizikových internetových obchodov. Verejnosť týmto spôsobom varuje, aby pri nákupe v spomínaných e-shopoch zbystrili pozornosť. 

Na neželaný zoznam sa obchody dostali pre nesplnenie pravidiel. „Uvedené e-shopy SOI považuje za rizikové z dôvodu nedodržiavania niektorých zákonných povinností, ale aj problematického vymáhania spotrebiteľských práv a individuálnych nárokov,“ upresnila inšpekcia. 

Inšpekcia spotrebiteľom radí, aby nákup na uvedených internetových stránkach dôkladne zvážili, a zároveň upozorňuje, že nejde o konečné číslo rizikových e-shopov. 

Na neželaný zoznam sa dostalo 26 internetových obchodov, pri ktorých inšpekcia zaznamenala sťažnosti zo strany zákazníkov. Ku každému menovanému obchodu SOI na webe uviedla nezrovnalosti a pochybenia súvisiace s jeho prevádzkovaním. 

Zoznam rizikových e-shopov:

bonky.sksuprisimo.sk
booho.skfinlando.sk
rayray.skfashy.sk
gigastore.skzozu.sk
lunzo.skshopolo.sk
huglo.skalabo.sk
mobiluj.skeleganceshop.sk
autoelektrony.skviagogo.sk
chyza.skrajpradla.sk
zasielkonos.skfashionline.com
jordanshoes.commoletka.eu svet-siat.eu vip-moda.eu
perfektna.skkociky-leja.sk
elekroeldo.sksunsea.sk
eshop, počítač, karta
Zdroj: Hippopx
Domov
Zdieľať
Diskusia