Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
23. decembra 2023 o 9:23
Čas čítania 0:31

FOTO: Po Pezinku sa na Felicii vyvážal ozdobený vianočný stromček. Policajti neverili vlastným očiam

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okoloidúcich aj šoférov, ktorí ho stretli, vodič pobavil a zastali sa ho.

Policajtom sa v okrese Pezinok naskytol bizarný pohľad. Zastavili vodiča s poriadne vyzdobeným autom značky Škoda Felicia. Polícia prípad vyriešila „v zmysle zákona“, o prípade informovala verejnosť na Facebooku.

Auto bolo podľa zverejnených záberov celé vysvietené vianočnými svetielkami a na streche bol umiestnený vianočný stromček. „V popoludňajších hodinách zastavili policajti v okrese Pezinok vozidlo, ktoré zjavne nie tak celkom spĺňalo zákonné povinnosti týkajúce sa povoleného osvetlenia vozidla,“ napísali policajti. 

Vodiča zastavili v rámci dopravno-bezpečnostnej akcie, ktorú polícia v týchto dňoch realizuje v Bratislavskom kraji. V komentároch sa vodiča zastalo mnoho ľudí, ktorých jeho výzdoba a vianočné auto pobavili aj potešili. „Hlasujem za odpustenie pokuty,“ napísala Helena. 

„Ja som ho stretla v stredu, vianočná náladička,“ okomentovala príspevok Kristína. „Veď je to mileee. Určite vyčarovali úsmev mnohým deťom a verím, že aj dospelým,“ napísala Iwika.

Domov
Zdieľať
Diskusia