Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
5. februára 2024, 16:54
Čas čítania 0:27

Obľúbené keksíky Slovákov sú menšie. Pečiváreň musela znížiť gramáž

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Menšie keksíky Lina sú na pultoch už od augusta 2023. Sedita objasnila, prečo spravila tento krok.

Pečiváreň Sedita v Seredi zmenila gramáž pri obľúbenej sladkosti. Keksíky Lina sú o desať gramov ľahšie ako v minulosti. Z pôvodného 60-gramového balenia sa Lina od augusta 2023 predáva v 50-gramovom balení, informujú Aktuality.sk.

„Keďže sme chceli, aby pri súčasnom zdražovaní surovín bola Lina stále cenovo dostupná, pristúpili sme k miernemu zníženiu jej hmotnosti s tým, aby sme aj naďalej pri jej výrobe používali len tie najkvalitnejšie suroviny. Veríme, že vám oblátky Lina budú aj naďalej chutiť a zachováte nám vašu priazeň,“ uviedli pre portál. 

Pečiváreň informuje, že sa znížila aj koncová cena keksíka. Sedita ďalej uviedla, že ostatné produkty neplánujú meniť. „Naše nosné produkty ako Horalky a Mila ostanú bez zmeny gramáže,“ informujú. 

keksíky
Zdroj: Unsplash/Franki Chamaki
Domov
Zdieľať
Diskusia