Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
12. marca 2024 o 10:43
Čas čítania 0:44

Na Slovensku zbúrajú dôležitý most. Vodičov čakajú veľké obmedzenia na viacerých úsekoch D1

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dôvodom je jeho postupné odstraňovanie.

Pre pokračovanie prác na budovaní križovatky diaľnic D1/D4 treba od utorka počítať s dopravnými obmedzeniami. Uzatvoria most nad D1, ktorý spája cestu I/61 s Čiernou Vodou, miestnou časťou Chorvátskeho Grobu. Dôvodom je jeho postupné odstraňovanie.

Občania i vodiči by mali dodržiavať dopravné značenia a rešpektovať pokyny polície.

Na moste sa začne najprv s frézovaním asfaltového krytu vozovky. Následne počas najbližšieho víkendu 16. – 17. marca je naplánovaná demolácia tohto mosta.


Pre demolačné práce bude D1 úplne uzatvorená v úseku križovatky Bernolákovo (Triblavina) – križovatka Bratislava – Zlaté piesky, a to od soboty od 22.00 h do nedele 12.00 h. Obchádzková trasa bude viesť cez križovatku Bratislava – Zlaté piesky (cesta I/61 – cesta II/127-križovatka Bernolákovo) a opačne.

Po odstránení mosta sa začne pracovať na rozšírení jazdných pruhov a ich napojení na D1. Práce by mali podľa Národnej diaľničnej spoločnosti trvať niekoľko mesiacov a naplánované sú tak, aby sa znížil dosah na premávku.

19. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 9:56 Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození Historický klenot Slovenska Banskú Štiavnicu roky trápia čierne stavby. Úradníkov je málo a pamiatky sú v ohrození

Práce uskutočnia v smere z Bratislavy do Žiliny medzi 13,6 a 16,25 kilometra a v opačnom smere medzi 17,2 a 13,9 kilometra. V týchto úsekoch síce zachovajú počet pruhov, ktoré zúžia a znížia v nich maximálnu povolenú rýchlosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia