Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
12. apríla 2024 o 6:35
Čas čítania 0:27

Na Slovensko prichádza známa sieť kaviarní. Prvú pobočku otvorí ešte tento rok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kaviarne 5 to go by sa mali postupne rozrastať po celom Slovensku.

Na Slovensko príde o pár mesiacov sieť kaviarní 5 to go. Rumunská spoločnosť otvorí prvú oficiálnu prevádzku v Bratislave. Priestor s rozlohou 60 až 100 štvorcových metrov sa bude nachádzať na jednej z bratislavských ulíc, informujú o tom tvnoviny.sk

„Odhadujeme, že našu prvú kaviareň otvoríme na prelome tretieho a štvrtého kvartálu tohto roka v Bratislave,“ uviedol spoluzakladateľ 5 to go Lucian Badila. 

Kaviarne by sa mali postupne rozrastať po celom Slovensku. „Do konca roka 2028 chceme na Slovensku dosiahnuť 100 lokalít,“ uzavrel Badila. Sieť kaviarní pôsobí aj v Maďarsku.

„Príchod na Slovensko je úplne prirodzený, pretože po preštudovaní trhu s kávou, konzumných zvyklostí a ekonomických faktorov sme usúdili, že náš koncept tu dokonale zapadne,“ dodal Badila.

5togo
Zdroj: Instagram/5togo
Domov
Zdieľať
Diskusia