Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Barbora Fábryová
25. mája 2024, 14:42
Čas čítania 0:32

AKTUALIZOVANÉ: Vodič vraj ľudí zrazil zámerne, potom ušiel. Pri Sabinove hlásia viacerých zranených vrátane detí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Operačné stredisko na miesto vyslalo vrtuľník.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti informovalo o vážnej dopravnej nehode v obci Červená Voda v okrese Sabinov. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk sú na mieste aj tri ťažko zranené deti.

Vodič z miesta nehody ušiel. Policajti ho zadržali v Sabinove. Pri dychovej skúške mu namerali viac ako dve promile.

„Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na miesto vyslalo dva záchranárske vrtuľníky a tri pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby,“ píše operačné stredisko na Facebooku.

22. mája 2024, 12:30 Čas čítania 6:20 Okradol ma podvodník na Facebooku, takto som ho s policajtmi chytila Okradol ma podvodník na Facebooku, takto som ho s policajtmi chytila
13. mája 2024, 12:30 Čas čítania 6:48 Stanfordský väzenský experiment: Z vysokoškolákov sa stali sadisti bez emócii. Rovesníkov nútili čistiť toalety holými rukami Stanfordský väzenský experiment: Z vysokoškolákov sa stali sadisti bez emócii. Rovesníkov nútili čistiť toalety holými rukami

Vodič to údajne urobil naschvál 

Podľa informácií portálu sa vodič na hromadnej akcii, ktorú organizoval podnik Ranč Majire, pohádal s iným účastníkom. Rozhodol sa preto sadnúť do auta a naschvál vraziť do davu ľudí. Autom potom prešiel cez poľnú cestu, na ktorej sa vozili deti na koňoch. Následkom jeho správania jedno dievča spadlo z koňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia