Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
dnes 21. septembra 2024 o 9:26
Čas čítania 0:29

VIDEO: Ministerka Dolinková na oslavách Národnej transfúznej služby citovala Draculu. „Krv je život,“ vyhlásila počas prejavu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dolinková citovala slová spisovateľa Brama Stokera.

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková sa tento týždeň zúčastnila oslavy 20-ročného výročia založenia Národnej transfúznej služby SR. Ako ministerka na podujatí vystúpila s príhovorom, ktorý však pobavil množstvo Slovákov. Vtipné video zdieľala na Instagrame reportérka Martina Töröková.

Dolinková v prejave citovala Brama Stokera, ktorý napísal jedno z najznámejších hororových diel - Draculu. Z knižnej „klasiky“ o upírovi, ktorý pil krv, použila citát „Krv je život“. Na internete ju však ľudia nešetrili. Mnohí považujú celý citát za absurdný a úplne nevhodný.

Ľudí však pobavila aj skutočnosť, že keď si zadali do Googlu heslo „citáty o krvi“, ako tretí odkaz im vyskočil práve citát od Brama Stokera. 

„Na 20. výročie založenia Národnej transfúznej služby nám dala ministerka zdravotníctva jeden knižný tip na pochmúrne jesenné večery,“ okomentovala Töröková Dolinkovej prejav. 

Domov
Zdieľať
Diskusia