Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. apríla 2023 o 20:40
Čas čítania 0:47

Hrozivý nález. Dunaj vyplavil telo staršieho muža, trnavská polícia teraz žiada verejnosť o pomoc s identifikáciou nebohého

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bezvládne telo vypátrali v nedeľu 9. apríla v katastri mesta Šamorín.

Policajti z Trnavského kraja žiadajú verejnosť o pomoc pri odhalení identity nebohého muža, ktorého telo našli na pravom brehu Dunaja v nedeľu 9. apríla. Ide o staršieho pána vo veku nad 50 rokov s výškou 178 centimetrov a hmotnosťou 102 kilogramov, informuje polícia.

K opisu postavy priložili muži zákona aj detailný opis oblečenia, ktoré na sebe mal v čase nájdenia:

  • tmavozelená zimná bunda maskáčového vzoru zn. Pull & Bear, veľkosť L,
  • čierna mikina, zapínanie na zips, bez kapucne, zn. Southern, veľkosť L,
  • bordové tričko s krátkymi rukávmi zn. Sinsay, veľkosť XL,
  • nohavice: modré rifle zn. Livergy,
  • čierny kožený opasok s kovovou prackou,
  • spodná bielizeň:  svetlomodré boxerky,
  • ponožky sivej farby s károvaným vzorom,
  • obuv Lasocki, veľkosť 41, kožené, hnedé, polovysoké na šnurovanie.

Okrem toho mal muž na hrudníku viditeľné jazvy, ktoré mu vznikli buď po operácii, alebo úraze – zlomenine druhého až piateho rebra. Pri sebe mal žltý zapaľovač, jubilejnú 2-eurovú mincu, obrázok Milana Rastislava Štefánika, zväzok kľúčov a čiernosivý čip.

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

„Ak ste muža na záberoch spoznali, príp. poznáte osoby, s ktorými sa kontaktoval, všetky informácie nám môžu pomôcť zistiť jeho totožnosť, vyrozumieť príbuzných a preveriť aj ďalšie okolnosti, za ktorých mohlo prísť k jeho úmrtiu,“ dodali policajti v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia