Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
19. júla 2023 o 12:49
Čas čítania 0:40

Takto ohavne sa vyhrážal muž podozrivý z terorizmu, ktorého zadržali v Poprade. Polícia ukázala, čo napísal a rozposlal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muža zadržali 18. júla na popradskej vlakovej stanici.

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) s útvarom osobitného určenia v utorok 18. júla zadržali na popradskej vlakovej stanici muža podozrivého z terorizmu, ktorý sa vyhrážal niekoľkým vrcholným inštitúciám, píšu tvnoviny.sk

Muž poslal vyhrážky Úradu vlády SR, policajnému prezídiu, SIS, Úradu špeciálnej prokuratúry, no aj strednej odbornej škole v Košiciach. „Obvinený mal 13. júla 2023 popoludní zaslať opakovane výhražné správy vrcholným bezpečnostným orgánom SR. Konkrétne Slovenskej informačnej službe, Prezídiu PZ, rezortnej strednej odbornej škole Ministerstva vnútra SR v Košiciach, ďalej Úradu špeciálnej prokuratúry a taktiež Úradu vlády SR,“ vymenovala Bárdyová.

Z obsahu správ vyplynula podľa nej hrozba súvisiaca s možným spáchaním teroristických útokov na území Slovenska. Obvinený sa vyhrážal podobným útokom ako na maratóne v Bostone i znásilnením detí príslušníkov jednotlivých orgánov.

„PRAVDEPODOBNE ZAZIJETE TRAGICKE HROMADNE NESTASTIE AKO NA MARATONE V BOSTONE, IBAZE LEN NA AUTOBUSOVEJ ZASTAVKE S VASIMI VYNNYMI RATOLESTAMI ZNASILNENYMI,“ znela podľa polície jedna z vyhrážok.

3. októbra 2024 o 16:30 Čas čítania 1:17 KOMENTÁR: Zastrašovanie ľudí v nočných podnikoch bude pokračovať. Drogy na tácke by však kukláči mali hľadať na iných miestach KOMENTÁR: Zastrašovanie ľudí v nočných podnikoch bude pokračovať. Drogy na tácke by však kukláči mali hľadať na iných miestach

Muža polícia zadržala okolo 17.45 h poobede v rýchliku smerujúcom z Bratislavy do Košíc. Polícia ho obvinila zo spáchania obzvlášť závažného zločinu teroristického útoku.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia