Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
23. septembra 2023, 9:41
Čas čítania 0:32

Chcel kradnúť, no neúspešne. Muž vyliezol na parapet, otvoril okno a vlámal sa do bytu. Na políciu potom čakal vnútri

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia v súvislosti s prípadom už začala trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody.

Polícia v Bratislave vo štvrtok zasahovala na Medveďovej ulici. Páchateľ sa údajne cez okno vlámal do jedného z prízemných bytov. Píše o tom Polícia SR – Bratislavský kraj na svojom Facebooku. Polícia neuvádza, či bolo okno bytu predtým pootvorené.

„Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie páchateľ vyliezol na parapet jedného z bytov na prízemí obytného domu, presne nezisteným spôsobom otvoril okno a bez súhlasu majiteľa vošiel do vnútorných priestorov bytu,“ píše v príspevku na sociálnej sieti polícia. 


Páchateľ vo veku 58 rokov ostal v byte uväznený až do príchodu hliadky, ktorá ho následne obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia.


„Zo strany vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody,“ uzatvára polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia