Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
31. októbra 2023, 8:31
Čas čítania 0:35

Fanúšikovia nedostali peniaze za zrušený koncert Johnnyho Deppa. Obracajú sa na políciu, organizátor sa nedohodol s kapelou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Organizátor sľúbil, že peniaze vráti, teraz podal žalobu na manažment kapely v USA.

Slovenskí fanúšikovia kapely Hollywood Vampires za zrušený koncert v Banskej Bystrici nedostali peniaze. Viacerí sa spolu obrátili na políciu a chcú ich dostať späť. Organizátor sľúbil stovkám ľudí odškodnenie, ale nedočkali sa ho, píšu tvnoviny.sk.

Refresher už v uplynulom týždni kontaktoval sieť Ticketportal, ktorá lístky predávala, prisľúbené vyjadrenie však zatiaľ neposlali. 

Kapela, v ktorej je členom aj Johnny Depp, koncert na poslednú chvíľu zrušila. Podľa obchodnej inšpekcie má peniaze vrátiť organizátor, na ktorého je momentálne podaných niekoľko trestných oznámení. 

Obchodná inšpekcia eviduje 12 podnetov na 3 spoločnosti, ktoré lístky zabezpečovali. Organizátor sa na Facebooku vyjadril, že sa snažil dohodnúť s manažmentom kapely, avšak bezúspešne. Rozhodol sa preto ísť právnou cestou a podal žalobu rovno v USA. 

„Hneď ako dosiahne Usporiadateľ nové informácie od právnika z USA, prípadne dôjde k dohode s manažmentom skupiny, budeme kontaktovať Ticketportal SK, aby túto informáciu, prípadne vrátenie vstupného zabezpečila,“ napísal v statuse. 



Domov
Zdieľať
Diskusia