Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
13. novembra 2023, 15:17
Čas čítania 1:02

VIDEO: Agresívny muž sa vo vlaku zaháňal slzným sprejom. Polícia mu dala smiešnu pokutu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cesta vlakom z Bratislavy do Popradu bola pre niektorých cestujúcich veľmi adrenalínová.

V rýchliku R 621 Tatran sa starší pán so slzným sprejom v ruke vyhrážal spolucestujúcemu. Na mieste zasahovala polícia, od ktorej dostal 10-eurovú pokutu. Nahnevaného pána pokutovala aj spoločnosť ZSSK, ktorej musí za meškanie vlaku zaplatiť 200 eur. Incident sa odohral vo štvrtok 9. novembra.

Celú situáciu nám opísal čitateľ Refresheru, na ktorého vytiahol starší muž slzný sprej. „Pani vedľa neho ho poprosila, či by si mohol posunúť bundu, lebo jej prekážala, kvôli čomu sa pán začal hrubo správať. V duchu spoločenského správania som sa rozhodol ho taktiež poprosiť, nech svoju bundu posunie a mladá dáma si môže pohodlne sadnúť,“ uviedol pre Refresher. Po konfrontácii začal starší muž slovne napádať cestujúceho. 

10 eur pokuta a ďalších 200 eur k tomu

„Pán vytiahol slzný sprej, nasmeroval mi ho do tváre, odistil poistku a držal mi ho pred tvárou dobrú chvíľu. Hneď v tom momente som zavolal policajnú hliadku, ktorá do vlaku o 25 minút nastúpila v stanici Považská Bystrica,“ uviedol svedok. Starší muž dostal od polície pokutu vo výške 10 eur.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Pán však polícii celý čas tvrdil, že ho iba krivo obvinili. Po príchode sa správal agresívne. „Tvrdil, že sprej nemá, potom ho vyhodil von oknom. Po príchode polície sa správal silne agresívne,“ uviedol svedok. 

Za neprimerané správanie a omeškanie vlaku dostal muž pokutu vo výške 200 eur. Následkom tejto udalosti meškal vlak R 621 Tatran 17 minút. „Tento cestujúci bol následne presunutý do samostatného kupé, v ktorom osamote docestoval do svojej cieľovej stanice,“ upresnil Dominik Drevický z odboru komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko. Incident podľa opisu svedka nám potvrdila aj polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia