Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
17. januára 2024, 17:41
Čas čítania 0:39

Parkovať v Bratislave môžeš až s 90 % zľavou. Toto sú podmienky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O zľavu 90 % môžu požiadať poskytovatelia sociálnych služieb.

Bratislava ponúka možnosť získať parkovaciu kartu v bratislavskom parkovacom systéme (PAAS) s 90-percentnou zľavou z hodinového parkovného. O zľavnenú kartu môžu požiadať poskytovatelia sociálnych služieb. 

Na získanie zľavy treba splniť niekoľko podmienok. Organizácie musia poskytovať sociálne služby na území hlavného mesta alebo musia byť „akreditovaným subjektom v oblasti sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately s miestom vykonávania opatrení na území hlavného mesta“

„(Organizácia) má vzťah k motorovému vozidlu priradenému k parkovacej karte, to znamená, že je držiteľom motorového vozidla alebo má uzatvorenú nájomnú zmluvu alebo inú zmluvu, ktorej predmetom je odplatné používanie motorového vozidla, s právnickou osobou oprávnenou na prenájom motorových vozidiel,“ uvádzajú. 

Vydanie karty je bezplatné 

Zľavová karta sa viaže na motorové vozidlo. Vydanie karty je bezplatné a organizácie môžu o ňu požiadať prostredníctvom webu www.paas.sk alebo v klientskej pobočke. 

„Jednému žiadateľovi je možné vydať viacero zľavových parkovacích kariet pre poskytovateľov sociálnych služieb za predpokladu, že žiadateľ preukáže potrebu používania vozidla na výkon svojej činnosti,“ uvádzajú. Platnosť karty je rok od jej vydania. 

Späť
Zdieľať
Diskusia