Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
27. januára 2024, 17:12
Čas čítania 0:34

Fico znova bagatelizuje vojnu na Ukrajine a festival v Kyjeve spája so Sorosom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Festival Pohoda organizuje akciu „Pohoda loves Ukraine“, ktorou chce ukázať podporu a spolupatričnosť napadnutému susedovi Slovenska.

Premiér Robert Fico sa svojou rétorikou opäť naváža do Ukrajiny a bagatelizuje vojenský konflikt, ktorý rozpútalo Rusko. Po výroku, že „v Kyjeve nie je vojna“, na sociálnu sieť posmešne napísal, že „nie je väčšie popretie vojny na Ukrajine“ než dnešný festival Pohoda, ktorý sa má uskutočniť v Kyjeve. Podľa slov predsedu vlády teda festival popiera skutočnosť, že na území Ukrajiny prebieha vojna s Ruskom.

Financovanie akcie okrem iného spája s miliardárom Georgeom Sorosom. Fico ďalej k svojmu výroku zdieľal príspevok Erika Kaliňáka a Richarda Glücka zo Smeru-SSD. Dvojica natočila video, v ktorom dehonestuje snahu organizátorov festivalu Pohoda o podporu napadnutej krajine.

Festival Pohoda organizuje podujatie s názvom Pohoda loves Ukraine, ktoré sa má uskutočniť dnes 27. januára v kyjevskom klube Atlas. Podujatím chcú organizátori vyjadriť podporu a spolupatričnosť Slovenska. Organizácia podujatia však nemení nič na fakte, že na Ukrajine naďalej prebieha vojna proti Rusku.
Richard Glück , Erik Kaliňák
Zdroj: Facebook (Richard Glück)
Domov
Zdieľať
Diskusia