Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
23. januára 2024, 13:53
Čas čítania 0:50

„Absolútne normálny život tam je,“ vyhlásil nahnevaný Fico. Vojna vraj v Kyjeve nie je, po kritickej otázke opustil tlačovku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tlačová konferencia Roberta Fica sa konala v Kamenici nad Cirochou, kde vláda absolvovala výjazdové rokovanie.

Premiér Robert Fico (Smer-SSD) dnes usporiadal tlačovú konferenciu po výjazdovom rokovaní vlády v Kamenici nad Cirochou. Okrem otázok týkajúcich sa života v regiónoch ho novinári konfrontovali aj nedávnymi vyjadreniami v súvislosti s jeho avizovanou návštevou Ukrajiny. 

Novinári sa predsedu vlády pýtali, prečo absolvuje stretnutie s ukrajinským premiérom v Užhorode blízko slovenských hraníc. Robert Fico tvrdí, že len reagoval na požiadavku pozývajúcich a je to pre neho praktické. 

Na otázku, či sa nechce ísť pozrieť na vojnu v Kyjeve osobne, už odpovedal podráždene. Podľa jeho tvrdení Ukrajinci žijú v Kyjeve normálny život a vojna sa ich tam netýka. „A to vy si fakt myslíte, že v Kyjeve je vojna? To ako nemyslíte vážne, dúfam... Absolútne normálny život tam je,“ odpovedal Fico na otázku. „Načo by som chodil do Kyjeva, keď sa môžem stretnúť s predsedom vlády v Užhorode, nevidím tam rozdiel,“ dodal Fico.  

Ďalšiu otázku dostal od redaktorky denníka Korzár, ktorého vydavateľom je SME. Tá sa ho, citujúc opozičných politikov v kontexte včerajších udalostí, pýtala, ktorú časť Slovenska by obetoval v prospech Ruska. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Médiám, ako je SME-čko, Aktuality, Denník N a Markíza ja neodpovedám na žiadne otázky a predovšetkým neodpovedám na otázky skupiny denníka SME, ktorá je spoluvlastnená pánom Sorosom. Takže bohužiaľ máte smolu,“ odpovedal Fico a odišiel od rečníckeho pultu. 

smer, fico
Zdroj: Youtube (Smer – sociálna demokracia)
Domov
Zdieľať
Diskusia