Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
25. marca 2024, 15:04
Čas čítania 1:00

Pellegrini a Korčok sa stretávajú s neúspešnými kandidátmi. Jeden z nich si nevie predstaviť, že podporí Korčoka

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pellegrini a Korčok žiadajú podporu neúspešných kandidátov.

Prezidentský kandidát Peter Pellegrini sa v pondelok stretol s neúspešnými kandidátmi z prvého kola volieb, Krisztiánom Forróom a Jánom Kubišom. Informovali o tom na sociálnej sieti.

Forró sa s Pellegrinim stretol v sídle mimoparlamentnej strany Aliancia, ktorej je predsedom. S Ivanom Korčokom sa predbežne dohodli na stretnutí vo štvrtok 28. marca. „Neviem si osobne predstaviť, že budem podporovať Korčoka, ale nepredbiehajme udalosti,“ skonštatoval.

Pellegrini sa dnes stretol aj s Jánom Kubišom. „Dnes sme mali spoločné stretnutie s pánom Kubišom a som veľmi rád, že máme na mnohé otázky spoločný názor,“ napísal Pellegrini. Kubiš ešte v nedeľu 24. marca pre TASR povedal, že sa chce stretnúť s Pellegrinim aj s Korčokom. Ďalšie kroky zváži aj na základe výstupov od oboch kandidátov z kampane.

Korčok sa chce stretnúť so všetkými demokratickými kandidátmi

Kandidát na prezidenta Ivan Korčok sa v pondelok stretol s neúspešným kandidátom z prvého kola volieb Jánom Kubišom. Stretnúť sa chce aj s ďalšími, verí v ich podporu.

„Plánujem stretnutia so všetkými demokratickými kandidátmi. Zatiaľ som sa osobne stretol len s Jánom Kubišom. Informoval ma, že nedá odporúčanie svojim voličom ani pre jedného kandidáta v druhom kole,“ tvrdí Korčok.


Korčok ďalej uviedol, že komunikuje aj s Igorom Matovičom. S ohľadom na názorové a hodnotové nastavenie jeho voličov bude vďačný za ich podporu v druhom kole. Verí aj v podporu Patrika Dubovského, s ktorým je rovnako podľa vlastných slov v kontakte.

11. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 4:29 Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník

Forró získal v sobotnom prvom kole prezidentských volieb 2,9 % hlasov, Matovič 2,18 %, Kubiš 2,03 %, Dubovský 0,71 %. Druhé kolo volieb bude v sobotu 6. apríla.

Domov
Zdieľať
Diskusia