Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
15. mája 2024 o 16:37
Čas čítania 0:23

AKTUÁLNE: Útok na Fica spáchal 71-ročný Juraj C.

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Premiéra dnes v Handlovej postrelili.

Útok na premiéra Roberta Fica podľa zatiaľ oficiálne nepotvrdených informácií spáchal 71-ročný spisovateľ Juraj C. z Levíc, ktorý patrí k zakladateľom LK Dúha. Juraj C. v minulosti pracoval v súkromnej bezpečnostnej službe.

15. mája 2024 o 20:57 Čas čítania 2:29 Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana

V roku 2016 sa objavil v médiách po incidente, pri ktorom ho zbil nadrogovaný muž. V roku 2015 vydal knihu s názvom Efata, v ktorej píše o „bezočivých cigánoch v Európe“.

Predsedu vlády v stredu po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej postrelili. Podľa výpovedí svedkov padli zhruba 3 až 4 výstrely. Priestor na mieste činu medzičasom evakuovali.

Minútu po minúte nájdeš u nás na webe
strelec
Zdroj: X/Nexta, Facebook
Domov
Zdieľať
Diskusia