Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Adamkovičová
15. mája 2024 o 15:41
Čas čítania 0:26

Očitá svedkyňa atentátu na Roberta Fica: „Asi do dvoch minút premiéra odviezli a celé námestie rýchlo uzavreli“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Streľbu zo zbrane nikdy nepočula, a tak spočiatku nevedela, čo sa deje. Myslela si, že na mieste niekto odpaľoval petardy.

Redakciu Refresher kontaktovala očitá svedkyňa z Handlovej, ktorá bola pri streľbe na premiéra Roberta Fica. Spočiatku nevedela, že išlo o výstrel zo zbrane. Potvrdila nám však, že počula približne štyri rany. Jej vyjadrenie uvádzame v plnom znení.

„S manželom sme stáli vonku a mali výhľad na zástupy ľudí, ktorí čakali na Fica. Keď premiér vyšiel von, videli sme, ako sa naťahuje k ľuďom a ide si podávať ruky. Ďalej sme tomu nevenovali pozornosť, no vzápätí bolo počuť asi štyri výstrely. Nevedeli sme, čo sa dialo, skôr to znelo ako petardy, nikdy predtým som totiž strieľanie zo zbrane nepočula. Asi do dvoch minút premiéra odviezli a celé námestie rýchlo uzavreli.“

Situáciu sledujeme naživo.

15. mája 2024 o 14:51 Čas čítania 9:25 ZÁZNAM: Premiér Robert Fico má už po operácii. Je v stabilizovanom stave ZÁZNAM: Premiér Robert Fico má už po operácii. Je v stabilizovanom stave
Domov
Zdieľať
Diskusia