Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Barienčík
20. mája 2024 o 17:00
Čas čítania 0:13

Fajčenie mi vzalo kondičku. Ako sa športom udržať fit?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pravidelný pohyb obohacuje. Ľudské telo nie je stavané na to, aby sedelo. V ankete sme sa pozreli na vzťah Slovákov k športovaniu.

Len necelých 20 % mladých ľudí je športovo aktívnych viac ako päť hodín týždenne. Faktom pritom zostáva, že ľudia, ktorí športujú aspoň raz týždenne, majú lepšiu náladu a zdravšie sebavedomie. O benefitoch pre ľudský organizmus nehovoriac.

V ankete sme sa preto Bratislavčanov pýtali, aký majú vzťah k športu. Zároveň nás zaujímalo, ako často sa hýbu a čo im to dáva.

10. mája 2024 o 10:00 Čas čítania 1:21 KVÍZ: Vieš, kto bol „tichý zabijak“ a kedy debutoval Juraj Slafkovský? Otestuj svoje znalosti o slovenskom hokeji KVÍZ: Vieš, kto bol „tichý zabijak“ a kedy debutoval Juraj Slafkovský? Otestuj svoje znalosti o slovenskom hokeji
Domov
Zdieľať
Diskusia