Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
21. júna 2024 o 12:07
Čas čítania 0:38

Počas víkendu uzatvoria kľúčovú časť diaľnice D1. Most na Považskou Bystricou musia vodiči obísť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V sobotu úplne uzatvoria diaľničnú estakádu nad Považskou Bystricou.

Diaľničný most na diaľnici D1 ponad Považskú Bystricu bude v sobotu 22. júna úplne uzavretý. Dôvodom je geodetické meranie mostov v správe Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS). Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Diaľničná estakáda bude uzatvorená v sobotu od 4.00 do 24.00 h, v prípade nepriaznivého počasia sa meranie i uzávera odkladá na 29. 6., prípadne 6. 7. v rovnakých hodinách.

„Počas uzávery bude prebiehať geodetické meranie na mostoch v kilometri 168,500 v križovatke Považská Bystrica-centrum. K meraniu je nutné úplne obmedziť dopravu na mostoch, aby boli vylúčené akékoľvek dynamické účinky na konštrukciu mostných objektov,“ informuje polícia.

Vodiči musia estakádu obísť

V smere od Bratislavy bude obchádzka po paralelnej ceste 1/61 od križovatky Považská Bystrica-juh po križovatku Považská Bystrica-sever, odkiaľ je možné pokračovať po diaľnici D1 v smere na Žilinu.

V smere od Žiliny je vedenie dopravy navrhnuté po paralelnej ceste 1/61 od križovatky Považská Bystrica-sever po križovatku Považská Bystrica-juh, odkiaľ je možné pokračovať po diaľnici D1 v smere na Bratislavu.

Domov
Zdieľať
Diskusia