Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
12. júla 2024 o 21:31
Čas čítania 0:22

Dnešný program Pohody je oficiálne zrušený. Na mieste sú zranení ľudia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Areál prehľadávajú záchranné zložky.

Festival Pohoda vo večerných hodinách zasiahla búrka. Organizátori evidujú mnohé škody vrátane spadnutého stageu od SLSP. Potvrdili tiež, že sa na mieste nachádzajú aj zranení ľudia. Ich počet nie je zatiaľ istý. V areáli je aktuálne veľké množstvo sanitiek.

12. júla 2024 o 20:29 Čas čítania 0:38 VIDEO: Na Pohode spadol stage. Návštevníci zverejňujú fotografie po búrke VIDEO: Na Pohode spadol stage. Návštevníci zverejňujú fotografie po búrke

„Festival zatiaľ nerušia a monitorujú sa škody, dnešný program sa však končí. Záchranné zložky naďalej prehľadávajú areál,“ povedal náš reportér Martin Adam Pavlík, ktorý sa nachádza priamo na mieste.

Búrky v danej oblasti už na dnes nehrozia, situácia je stabilizovaná. Návštevníci preto napriek dnešnému zrušenému programu môžu zostať v areáli. Na mieste sa snažia rozbehnúť elektriku.

PohodapohodabúrkaPohoda
Zobraziť galériu
(8)
Späť
Zdieľať
Diskusia