Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
12. júla 2024 o 20:29
Čas čítania 0:38

VIDEO: Na Pohode spadol stage. Návštevníci zverejňujú fotografie po búrke

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Búrky dnes večer zasiahli Slovensko.

AKTUALIZOVANÉ: Organizátori festivalu Pohoda evidujú škody, hlásia však, že najhoršia časť búrky už prešla. Škody zaznamenal najmä stage od SLSP, ktorý počas búrky spadol. Dnešný program je zrušený, viac informácií nájdeš TU.

12. júla 2024 o 21:31 Čas čítania 0:22 Dnešný program Pohody je oficiálne zrušený. Na mieste sú zranení ľudia Dnešný program Pohody je oficiálne zrušený. Na mieste sú zranení ľudia
pohoda
Zdroj: Refresher/Sára Sarvašová

Výstrahy druhého stupňa pred búrkami platia v celom Bratislavskom, Trenčianskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji. Pre blížiace sa búrky museli prerušiť aj festival Pohoda, ktorý sa tento víkend koná na trenčianskom letisku.

Organizátor festivalu Michal Kaščák upozornil návštevníkov festivalu, aby nebežali, nepoužívali mobilné telefóny a držali sa ďalej od kovových konštrukcií. V prípade, že majú auto, bude lepšie schovať sa do vozidla než do stanov.

Búrky ohrozujú aj iné okresy

Okrem toho sú výstrahy v platnosti aj vo väčšine okresov Banskobystrického kraja a v okresoch Bytča, Kysucké Nové Mesto, Čadca a Žilina. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na svojom webe.

Pre okresy Revúca, Rimavská Sobota, Kežmarok, Poprad, Dolný Kubín, Liptovský Mikuláš, Martin, Námestovo, Ružomberok, Turčianske Teplice a Tvrdošín platí výstraha prvého stupňa pred búrkami. Výstrahy platia až do noci.

búrka
Zdroj: REFRESHER/Samuel Majdek
Domov
Zdieľať
Diskusia