Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
26. júna 2023 o 14:15
Čas čítania 0:37

MAPA: Uži si slnečné počasie, kým sa dá. Tieto časti Slovenska čoskoro opäť ohrozia búrky, lejaky nepovedali posledné slovo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Veľká zmena počasia by mala prísť už v utorok 27. júna.

Pondelkové slnečné počasie na Slovensku už čoskoro vystriedajú búrky a ochladenie. Počasie v niektorých regiónoch v utorok 27. júna ovplyvní ďalší studený front, ktorý so sebou prinesie zrážkovú činnosť, informuje portál iMeteo

V pondelok 26. júna sa teploty na našom území budú pohybovať v rozmedzí od 25 °C do 30 °C. Na severe očakávajú meteorológovia chladnejšie počasie, maximálne teploty tam vystúpia na 23 °C.

V utorok dorazí ďalšia náhla zmena

Aktuálne predpovede odborníkov naznačujú, že príjemné letné počasie nevydrží dlho. V utorok 27. júna dôjde na území celého Slovenska k miernemu ochladeniu. SHMÚ predpokladá, že sa denné teploty vyšplhajú na úroveň 22 °C až 27 °C.

V dôsledku studeného frontu nás však zasiahne ďalšia zrážková činnosť, ktorá by sa mala objaviť najmä na severe a východe krajiny. 

V týchto oblastiach sa v priebehu utorka môžu vyskytnúť viaceré prehánky a dážď. Ojedinele však obyvatelia severných a východných častí musia počítať s búrkami. Nateraz však meteorológovia nevydali žiadne výstrahy.

Predpoveď počasia na utorok 27. júna 2023.
Predpoveď počasia na utorok 27. júna 2023. Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia