Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
13. júla 2023 o 12:50
Čas čítania 0:38

VIDEO: V boxerskom ringu na detskom ihrisku v Bratislave niekto zranil chlapca. Zdvihol ho nad hlavu a z výšky hodil o zem

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia teraz žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii neznámeho páchateľa.

Policajti vyšetrujú prípad trestného činu ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo na detskom ihrisku v Bratislave 23. júna. Incident zaznamenala aj kamera, polícia teraz žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii neznámeho páchateľa, ktorý z miesta činu utiekol, informujú na sociálnej sieti.

„Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámy páchateľ počas boxerského súboja v boxerskom ringu nachádzajúcom sa na detskom ihrisku zdvihol nad hlavu maloletého chlapca a z výšky ho hodil o zem,“ priblížila polícia.

Poškodený skončil v nemocnici

Chlapec počas incidentu utrpel zlomeninu oboch kostí ľavej ruky. Zranenia si vyžiadali hospitalizáciu a lekárske ošetrenie. 

Policajti dodávajú, že po udalosti sa neznámy páchateľ rozhodol z miesta činu utiecť. Identity mužov na kamerovom zázname sa vyšetrovateľom doteraz nepodarilo odhaliť.

„V tejto súvislosti pátrame po totožnosti mužov na videu. Akékoľvek informácie o ich totožnosti, o ich súčasnom pohybe alebo pobyte nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ uzavreli v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia