Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
25. augusta 2023, 7:53
Čas čítania 1:34

Tomy Kotty prvýkrát prehovoril o tom, čo sa stalo s influencerkou Ráchel. Snaží sa vyvrátiť jej verziu, chce sa naďalej brániť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Kotty sa verejne vyjadril po štyroch mesiacoch od incidentu.

Spevák a moderátor Tomy Kotty sa po štyroch mesiacoch ozval svojim fanúšikom na Instagrame s úmyslom upresniť, čo presne sa stalo medzi ním a jeho bývalou priateľkou Ráchel Karnižovou, ktorá ho obvinila z domáceho násilia, zo znásilnenia aj z alkoholizmu.

Kotty prehovoril prvýkrát od prepuknutia kauzy, pričom potvrdil, že v jednom z prebiehajúcich prípadov zostáva políciou naďalej obvinený.

Moderátor vo videách na Instagrame vysvetlil, že okamžite po marcovom incidente nastúpil na protialkoholické liečenie, kde nemal žiadny prístup k telefónu, a teda ani k sociálnym sieťam.

Tvrdí, že netušil, z čoho ho Karnižová na sociálnych sieťach obvinila. „Ja som vôbec to jej vyjadrenie nevidel. Ľudia si možno vôbec nevedia predstaviť, aký brutálny tlak to je, keď sa niečo takéto stane a mne začal zvoniť telefón, vyvolávali mi z médií všetci naraz,“ povedal.

Kotty vyhlásil, že s Karnižovou komunikoval aj po incidente a sľúbil jej, že sa pôjde dať liečiť. „Bol som obvinený zo znásilnenia. Toto, keď som počul... Aby ste chápali, ja som šiel na výsluch rovno zo sanatória, kde som nemal žiadne informácie o tom, čo sa deje vonku. Ja, keď som vyšiel z liečenia, som bol stále tím Karnižová a bol som v tom, že sa stále milujeme,“ tvrdí vo videách.

Kotty vyhlásil, že sa bude brániť

Vo videách rázne odmietol obvinenie zo znásilnenia a snažil sa vysvetliť, ako podľa neho prebehol celý osudný večer, keď sa v opitosti vracal domov k Ráchel.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Influencerku napokon vo videách obvinil, že fanúšikom na sociálnych sieťach tvrdí niečo iné ako polícii. Moderátor skonštatoval, že sa proti obvineniam bude naďalej brániť, pričom Karnižová bude mať veľa príležitostí svoje obvinenia potvrdiť dôkazmi. 

Jeho advokát Martin Berec v stanovisku k celej situácii potvrdil, že Ráchel na Tomyho podala trestné oznámenie, no k začatiu trestného stíhania nedošlo. 

„Klient bol vypočutý v predmetnej veci v procesnom postavení podozrivý, pričom vyšetrovateľ PZ rozhodol s ohľadom najmä na obsah trestného oznámenia, výsluch môjho klienta a predložené dôkazy o odovzdaní veci príslušnému orgánu na prerokovanie priestupku,“ vysvetľuje advokát.

„Vo veci aj napriek sťažnosti Ráchel Karnižovej proti uzneseniu vyšetrovateľa PZ nedošlo k začatiu trestného stíhania, a to vzhľadom na skutkový stav veci a predložené dôkazy, ktoré preukázali, že zo strany môjho klienta nedošlo ku konaniu, ktoré by naplnilo znaky skutkovej podstaty niektorého z trestných činov uvedených v osobitnej časti Trestného zákona, a zároveň ku konaniu, ktoré opisuje Ráchel Karnižová vo svojom trestnom oznámení,“ uzatvára Berec.

tomy kotty
Zdroj: Refresher/Tomáš Gončár, Instagram/@rachellkka
Domov
Zdieľať
Diskusia