Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
8. septembra 2023, 15:25
Čas čítania 0:52

Doprava v Bratislave je dnes mimoriadne obmedzená. Na zápas Slovensko – Portugalsko sa chystá 22-tisíc fanúšikov, toto sú detaily

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Už o pár hodín sa v Bratislave na Národnom futbalovom štadióne stretnú reprezentácie Slovenska a Portugalska. Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia a zverejnila aj usmernenia pre návštevníkov.

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v súvislosti s piatkovým futbalovým zápasom medzi reprezentáciami Slovenska a Portugalska na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave. Očakáva sa účasť asi 22-tisíc ľudí, informovali bratislavskí krajskí aj mestskí policajti.

Dopravné obmedzenia

Obmedzenia v cestnej premávke sa budú týkať najmä ulíc Príkopová, Viktora Tegelhoffa, Kalinčiakova a Bajkalská od križovatky s Vajnorskou ulicou v úseku po Trnavskú cestu.

Polícia vyzvala vodičov, aby rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným. „O prípadných ďalších dopravných obmedzeniach bude verejnosť včas informovaná,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.


Avizovala, že dopravní policajti budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne.

Odporúča sa využiť MHD

Mestská polícia Bratislava na Facebooku upozornila, že zápas nie je rizikový, ale očakáva sa mimoriadne vysoká účasť fanúšikov. Na štadión by podľa nej malo prísť 22-tisíc ľudí. „Mestská polícia preto výrazne posilňuje hliadky v teréne,“ doplnila.


Odporúča, aby sa návštevníci štadióna vyhli parkovaniu v jeho v blízkosti a svoje vozidlá ponechali v širšom okolí. „Ideálne je presúvať sa po meste linkami verejnej dopravy,“ podotkli policajti. Zároveň vodičom radia, aby sa v podvečerných hodinách vyhli lokalite Tehelného poľa a využili alternatívne trasy.


„Fanúšikov oboch futbalových tímov tiež vyzývame na slušnosť, dôstojné správanie a vyhnutie sa nešportovým gestám či prejavom agresie,“ dodala mestská polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia