Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
22. októbra 2023 o 16:24
Čas čítania 0:40

AKTUÁLNE: Vážna nehoda na D1. Na mieste zasahoval vrtuľník a vodiči sa v úseku zdržia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zrazilo sa viacero áut.

Na diaľnici D1 medzi Bernolákovom a Ivankou pri Dunaji došlo k dopravnej nehode. Na mieste zasahuje vrtuľníková záchranná služba. Na sociálnej sieti to potvrdilo oddelenie komunikácie a marketingu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR.


„OSZZS vyslalo k vážnej dopravnej nehode na diaľnici D1 smer Senec vrtuľníkovú záchrannú službu a dve ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci. Na mieste prebieha resuscitácia jednej osoby,“ uviedlo stredisko na sociálnej sieti.

Zelená vlna RTVS na sociálnej sieti informovala, že na mieste sa zrazilo viacero áut. Úsek bol spočiatku úplne uzavretý. Momentálne ním vodiči prejdú v ľavom pruhu. Musia však počítať so zdržaním asi 20 minút.

„Podľa doterajších informácií bolo v pravom jazdnom pruhu kvôli poruche odstavené motorové vozidlo zn. Mercedes, po chvíli sa k nemu pristavilo ďalšie vozidlo zn. BMW, ktorého vodič chcel poskytnúť pomoc. Následne po vystúpení vodiča z vozidla zn. BMW doň narazil vodič s vozidlom zn. Audi. Vodič z vozidla zn. BMW utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz vrtuľníkom do bratislavskej nemocnice,“ informuje na Facebooku bratislavská polícia.

Správu priebežne aktualizujeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia