Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
16. februára 2024, 16:19
Čas čítania 0:42

Komentátor Leško reaguje na Erika Kaliňáka: Je dôležité, aby sme to zarazili v začiatkoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

S diskusiou súhlasili obaja.

Komentátor Marián Leško sa pre Refresher vyjadril k minulotýždňovému stretnutiu s Erikom Kaliňákom. Ten si Leška počkal pri služobnom vchode bratislavského Divadla P. O. Hviezdoslava a chcel si s ním vydiskutovať výroky, ktoré komentátor povedal. 

Leško tvrdí, že takáto konfrontácia politika a novinára sa nemôže stať štandardom. Politici by mali novinárov konfrontovať civilizovaným spôsobom a nie večer na ulici, argumentuje. „Je dôležité, aby sme to zarazili v začiatkoch, aby sa z toho nestal nový štandard,“ uviedol.

Komentátor ďalej uviedol, že si s Kaliňákom rád vydiskutuje, prečo ho označil za luhára. Pre Refresher svoj záujem o účasť na moderovanej diskusii potvrdil aj Erik Kaliňák. Celé jeho vyjadrenie si môžeš prečítať v našom článku

Zastrašovanie novinárov?

Podľa Mariána Leška sa na Slovensku znevažuje práca novinárov a kazí sa ich dobré meno. Na trestné stíhanie, ktoré Smer-SD podal na jeho kolegu Martina M. Šimečku, zareagoval slovami, že vládna strana chce, aby sa novinári začali samoregulovať. 

24. apríla 2024, 14:30 Čas čítania 9:58 Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy: Strana Hlas-SD zanikne. Po Pellegriniho odchode z nej Fico poberie ľudí (Rozhovor) Šéfredaktor Aktualít Peter Bárdy: Strana Hlas-SD zanikne. Po Pellegriniho odchode z nej Fico poberie ľudí (Rozhovor)

„Opäť to ťažko chápať inak ako pokus zastrašiť novinárov, aby prešli samoreguláciou a aby prešli k tomu, že sa nedopustia výrokov, ktoré sa nepáčia najsilnejšej vládnej strane,“ vyhlásil.

leško
Zdroj: Facebook/Erik Kaliňák
Domov
Zdieľať
Diskusia