Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
TASR
1. marca 2024, 6:42
Čas čítania 0:26

Maloletej na lúke núkal pervitín a extázu. 33-ročný muž z Oravy tvrdil, že jej z toho bude lepšie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa stal za obcou Hruštín-Vaňovka v okrese Námestovo.

Žilinskí krajskí policajti obvinili z drogovej trestnej činnosti 33-ročného muža. Ten mal v lete minulého roka na lúke za obcou Hruštín-Vaňovka v okrese Námestovo ponúknuť drogy maloletej osobe.


Obvinený mal v osobnom motorovom vozidle dať maloletej osobe pervitín so slovami, aby to vyskúšala. „Následne jej mal dať drogu nazývanú extáza so slovami, že jej bude z toho lepšie. Obe tieto látky maloletá osoba užila,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.


Vyšetrovateľ už vzniesol proti mužovi obvinenie. Zároveň mu polícia obmedzila osobnú slobodu a umiestnila ho v cele predbežného zaistenia. Podľa Šefčíkovej vyšetrovateľ spracoval podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného. „Vzhľadom na citlivosť prípadu nebudeme k veci poskytovať bližšie informácie,“ dodala.

Späť
Zdieľať
Diskusia