Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
16. marca 2024, 13:49
Čas čítania 0:37

Vodič Boltu v Košiciach údajne narazil do matky s dcérou na priechode pre chodcov. Z miesta činu ušiel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do dievčaťa narazil zadnou časťou auta a trafil mu ruku.

V Košiciach došlo k nepríjemnému incidentu. Jeden z vodičov taxislužby Bolt pri cúvaní narazil do matky s dcérou, ktoré v tom čase prechádzali cez priechod pre chodcov na Sokolovskej ulici v mestskej časti Košice-Západ. Do dcéry údajne narazil zadnou časťou a trafil jej ruku. Z miesta činu hneď ušiel. O udalosti matka informovala vo facebookovej skupine

Žena na sociálnej sieti uviedla, že išlo o biely taxík Bolt. Šofér mal na sebe podľa jej slov slnečné okuliare a bol starší. Odfotografovať ho však nestihla a EČV si presne nezapamätala. „Viem len, že tam bolo nejak AA66,“ napísala. Zrážku videli aj ľudia, ktorí stáli na zastávke, a aj pani, ktorá išla s nimi cez priechod. Ľudí poprosila, aby jej pomohli pri identifikovaní taxikára.

„Ak to bol Bolt, určite si vedia zistiť, ktorý voz bol v tom čase na tom mieste. Kontaktujte určite políciu,“ poradila jej Michaela v komentároch pod príspevkom. Veľa ľudí jej vyčíta, že políciu nevolala priamo po incidente. 

Domov
Zdieľať
Diskusia