Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
11. apríla 2024, 16:27
Čas čítania 0:29

Brat Petry Vlhovej nechce, aby jeho dcéra vyrastala v proruskej spoločnosti. Urobí maximum, aby sa dostala do zahraničia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Boris Vlha výsledky volieb rešpektuje, no nie je s nimi spokojný.

Brat slovenskej zjazdovej lyžiarky Boris Vlha je sklamaný z výsledkov prezidentských volieb. Na sociálnej sieti uviedol, že bude robiť všetko pre to, aby jeho dcéra odišla do zahraničia a nevyrastala v proruskej spoločnosti.

„Vždy hľadám pozitívne veci aj v tých zlých a budem pracovať ešte usilovnejšie, aby moja dcéra mohla čo najskôr odísť z tejto republiky. Žiť a študovať v normálnom svete,“ napísal na sociálnej sieti.

Pre Športweb.sk uviedol, že výsledky volieb rešpektuje, no nie je s nimi spokojný. „Priznám sa, že mojou ambíciou je po týchto veciach, ktoré sa tu udiali, aby dcérka išla do zahraničia už na strednú školu. Buď kúpime niekde v zahraničí nejakú nehnuteľnosť, alebo budeme za ňou chodiť. Jednoducho chcem, aby dcéra vyrastala v normálnej spoločnosti a nie proruskej,“ dodal.

PETRA VLHOVA BORIS VLHA
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia