Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
5. augusta 2024 o 20:01
Čas čítania 0:31

Rozlúč sa s predajňou elektroniky Datart. Od septembra spadá pod značku Nay

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Od septembra budú slovenské predajne s elektronikou Datart premenované na Nay. V Česku dôjde k opačnej zmene.

Predajne spotrebnej elektroniky Datart budú od septembra tohto roka otvorené pod značkou Nay. Integráciu skupín Nay a HP Tronic, prevádzkovateľov značiek NAY, Electro World, Datart a ETA, schválil ešte v marci český Úrad pre ochranu hospodárskej súťaže a začiatkom júna aj Protimonopolný úrad SR.

V Česku budú predajne naopak zjednotené pod značkou Datart. „Datart bol super, ale od 1. 9. bude Nay. Spájame sa, aby ste sa mohli tešiť z nových predajných miest, ešte lepších služieb a ďalších odborníkov, ktorí vám radi poradia,“ uviedla spoločnosť.


Všetky uložené doklady k nákupom budú najneskôr 1. septembra automaticky presunuté z Datartu do Nay. Objednávky uskutočnené v predajniach alebo e-shope Datart v čase zlúčenia oboch značiek, ktoré nebudú vybavené do dátumu zlúčenia, budú automaticky prenesené do Nay. Počet predajní Nay sa zlúčením zvýši zo súčasných 40 na 60.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/František Iván
Domov
Zdieľať
Diskusia