Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Eva Thonhauserová
dnes 24. septembra 2024 o 11:54
Čas čítania 0:35

Na urgente zasahovala polícia. Lekárovi počas služby vyšiel pozitívny test na omamné a psychotropné látky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zvláštne správanie si všimol sprievod pacientov.

  • Lekár z nemocnice vo Vranove nad Topľou mal počas výkonu služby pozitívny test na omamné a psychotropné látky. Incident sa stal ešte začiatkom letných prázdnin, informujú Noviny.sk.
  • Hoci dychová skúška bola negatívna, policajný toxikologický test odhalil prítomnosť drog. Nemocnica okamžite lekára stiahla zo služby, kým nebudú známe výsledky ďalších testov.

Citát: „Vedenie nemocnice sa preventívne rozhodlo stiahnuť lekára zo služieb až do doby, kedy obdrží oficiálnu správu o výsledkoch toxikologických testov. V predmetnom prípade od začiatku plne spolupracujeme s policajnými zložkami,“ uviedla PR špecialistka zastupujúca nemocnicu Bianka Krejčiová.

Širší kontext: Polícia aktuálne lekára po dvoch mesiacoch obvinila z ohrozenia pod vplyvom návykových látok. Lekár súhlasil s odberom krvi, výsledky toxikologických testov sú v procese expertízneho skúmania.

Incident sa stal po tom, čo si sprievod pacientov všimol podozrivé správanie lekára. Nemocnica plne spolupracuje s policajnými zložkami. Polícia uviedla, že obvinenie doposiaľ nie je právoplatné a obvinený je stíhaný na slobode. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Jakub Kotian
Domov
Zdieľať
Diskusia