Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Barbora Fábryová
dnes 28. septembra 2024 o 12:55
Čas čítania 0:30

Bratislavská knižnica ponúkla Dankovi a Huliakovi členské zadarmo. Lákajú ich na knihy pre začínajúcich čitateľov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Knižnica politikom ponúkla, že sa môžu prísť dovzdelať v témach, v ktorých sa nevyznajú.

Bratislavská mestská knižnica ponúkla Andrejovi Dankovi a Rudolfovi Huliakovi svoje služby. Knižnica tvrdí, že ich politici momentálne akútne potrebujú. Prizvať vraj môžu aj Romana Michelka. Napriek tomu, že knižnica má ročné členské 4 eurá, spomínaným ústavným činiteľom ho ponúka zadarmo.

„Súčasťou našej vízie je akcent na vzájomný rešpekt, diskusiu, solidaritu a zodpovednosť za zlepšovanie miesta a sveta, v ktorom žijeme. Veríme, že zvedavosť, ohľaduplnosť a empatia sú vlastnosti, ktoré každému pomáhajú k lepšiemu uplatneniu sa a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých,“ píše knižnica na sociálnej sieti. 

Knižnica politikom odkazuje, že sa môžu prísť dovzdelať v oblastiach, v ktorých tápu. Danko aj Huliak nemusia pri zložitých témach váhať a môžu sa obrátiť na knižnicu. „Okrem literatúry vrátane nenáročnejších titulov pre začínajúcich čitateľov odporúčame aj náš bohatý program,“ dodala knižnica.

Domov
Zdieľať
Diskusia