Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
31. augusta 2023, 9:17
Čas čítania 0:48

Obrovský kaštieľ pri Trnave predávajú na internete. Kúpiť si ho môžeš za astronomickú sumu

Kategória:
Ekonomika
Uložiť Uložené

Cena nehnuteľnosti sa pohybuje v miliónoch eur.

Na internetovej stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams sa objavil zaujímavý inzerát, v ktorom ponúkajú na predaj honosný kaštieľ v blízkosti Trnavy. Ide o nehnuteľnosť v obci Sasinkovo, ktorá sa môže pýšiť rozlohou až 900 štvorcových metrov. Spolu s budovou kaštieľa si záujemca zakúpi aj priľahlý pozemok s výmerou viac ako 8 400 štvorcových metrov. Upozornil na to portál HNonline.sk.

„Starostlivo zrekonštruovaný secesný kaštieľ s rozsiahlym parkom neďaleko Bratislavy v obci Sasinkovo s neobarokovými prvkami je prispôsobený na bývanie. Históriu vlastníkov začal písať rod významných ranouhorských šľachticov Abovcov s pokračovaním rodu Apponyovcov či Erdedyovcov,“ uvádzajú v inzeráte.

Luxus za milióny eur

Kým ešte pred 13 rokmi budova chátrala, teraz už je plne zrekonštruovaná a čaká na nového majiteľa. Ten si však bude musieť v prípade záujmu siahnuť hlboko do vrecka. Kaštieľ v Sasinkove totiž predávajú za 2,7 milióna eur.

Za túto sumu sa nový majiteľ dočká nemalého luxusu. „Štandardom vybavenia sú krištáľové lustre, vitrážové okná a výplne dverí, podlahy z luxemburského duba, podlahové vykurovanie, krb z egyptského mramoru zrekonštruovaný podľa dobovej fotky, ktorý vie vykúriť veľkú časť kaštieľa,“ uvádzajú v ponuke.

Ak ťa táto ponuka zaujala a chceš sa o nej dozvedieť viac, môžeš tak urobiť po prekliknutí na tento odkaz.

Ponúkaný kaštieľ na predaj v obci Sasinkovo.Ponúkaný kaštieľ na predaj v obci Sasinkovo.Ponúkaný kaštieľ na predaj v obci Sasinkovo.Ponúkaný kaštieľ na predaj v obci Sasinkovo.
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia