Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
15. januára 2024 o 20:27
Čas čítania 0:33

Dankovu autonehodu zachytili kamery. Video má už v rukách polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Andrej Danko tvrdí, že dostal šmyk.

Existuje video zachytávajúce autonehodu Andreja Danka. Vďaka kamerovému záznamu sa policajtom z Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave budú ľahšie vyšetrovať okolnosti nehody, informuje denník Sme.


„Mestská polícia Bratislava dostala požiadavku od Policajného zboru na poskytnutie kamerového záznamu, vyhovela a záznam poskytla ešte v piatok,“ prezradil hovorca bratislavského magistrátu Peter Bubla.

Anketa:
Myslíš, že video „leakne“?
Určite áno.
Možno.
Nie.
Určite áno.
71 %
1442 Hlasov
Možno.
14 %
289 Hlasov
Nie.
15 %
300 Hlasov

Danko tvrdí, že dostal šmyk 

Podpredseda parlamentu spôsobil v noci zo štvrtka 11. januára na piatok 12. januára v bratislavskej Dúbravke autonehodu, pri ktorej zdemoloval semafor. Danko tvrdí, že dostal šmyk. Podľa jeho slov odišiel z miesta činu, pretože si chcel ošetriť zranenia.

Danko podstúpil dychovú skúšku až 15 hodín po nehode. „S podozrivým z predmetnej dopravnej nehody sa podarilo policajtom Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave, ktorí vec objasňovali, skontaktovať až v piatok v čase o 14.30, keď bol vypočutý a podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom,“ uviedla polícia

Andrej Danko.
Andrej Danko. Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia