Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová TASR
12. januára 2024, 11:36
Čas čítania 0:49

Trafil som stĺp, no a čo? reagoval Andrej Danko. Z miesta činu odišiel, vraj nemohol spisovať správu o nehode so stĺpom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za útek z miesta činu hrozí pokuta vo výške 200 až 1 000 eur alebo až zákaz šoférovania.

Andrej Danko spôsobil v noci zo štvrtka 11. januára na piatok 12. januára v bratislavskej Dúbravke autonehodu, pri ktorej zdemoloval semafor. „Trafil som stĺp, no a čo? Všetko zaplatím, som poistený, nie je to žiadny problém. Všetko je ohlásené na polícii,“ uviedol Danko pre portál Startitup.

Danko zverejnil video, v ktorom vysvetľuje, čo sa stalo 

Podpredseda Národnej rady sa priznal k nehode. Podľa svojich slov dostal vo štvrtok večer šmyk a narazil do stĺpa. V prípade potreby škodu zaplatí. Uviedol to vo videu na sociálnej sieti.

„Narazil som do stĺpa, ohlásil som to poisťovni, oznámil som to magistrátu. Ak treba ešte niečo urobiť, všetko si splním,“ uviedol Danko s tým, že spolupracuje s políciou. „Verím, že poisťovňa sa s tým vysporiada, a keby nie, som si vedomý svojej zodpovednosti,“ dodal.

Šéf SNS narazil do semafora pre chodcov a z miesta činu odišiel. Autonehodu na polícii neohlásil. Policajtom sa podarilo vypátrať, že nehodu zapríčinil práve Danko, podľa olejovej škvrny, ktorá viedla až do garáže politika. Dankovi pri náraze odpadlo evidenčné číslo vozidla, aj vďaka nemu polícia rýchlo vypátrala meno majiteľa.

10. apríla 2024, 11:30 Čas čítania 2:44 Kurzy pre mladých vodičov odhalili 4 chyby, ktorých sa najčastejšie na cestách dopúšťajú. Robíš niektorú z nich aj ty? Kurzy pre mladých vodičov odhalili 4 chyby, ktorých sa najčastejšie na cestách dopúšťajú. Robíš niektorú z nich aj ty?

Bratislavská polícia potvrdila nočnú udalosť v cestnej premávke na križovatke ulíc Repašského – Saratovská. „Okolnosti predmetnej udalosti v súčasnosti objasňujeme,“ skonštatovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Domov
Zdieľať
Diskusia