Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
26. marca 2024, 9:34
Čas čítania 0:50

„Vy ste zlo, vy ste ban-de-ro-vec,“ zaútočil Harabin na exposlanca Čekovského

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bývalý predseda Najvyššieho súdu SR slovne zaútočil na exposlanca Kristiána Čekovského. Roztržka sa odohrala po pondelkovom pojednávaní.

Štefan Harabin, ktorý bol obžalovaný z hanobenia národa, rasy a presvedčenia a zo schvaľovania trestného činu, adresoval ostré slová nielen exposlancovi Čekovskému, ale aj prokurátorovi. Dôvodom obžaloby je jeho status, v ktorom schvaľoval ruskú agresiu na Ukrajine. 

„Tento človek by nemohol robiť ani školníka na základnej škole v obci, kde je 200 obyvateľov,“ povedal Harabin na adresu prokurátora. Zároveň ho nazval „plechovičkou, ktorá nepozná právo“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demokrati (@sme_demokrati)

„Za túto šikanu budete platiť. Za túto plechovičku vy budete platiť. A jednoducho som bol nezákonne obvinený dva roky cez túto plechovičku, áno? A vy budete platiť z našich daní. Za to, že plechovička nepozná právo. A na politickú objednávku nejakého Čekovského alebo Šeligu, ktorí sa rozumejú právu ako ja kozmickým letom,“ dodal Harabin.

Konflikt pokračoval výmenou názorov pred budovou súdu s bývalým poslancom Čekovským, ktorý bol jedným z podávateľov trestného oznámenia. „Zlu nikdy nebudeme ustupovať. Vy ste zlo. Vy ste ban-de-ro-vec... Pôjdete do basy za krivé obvinenie,“ povedal Harabin Čekovskému. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Čekovský sa k situácii vyjadril na sociálnej sieti takto: „Štefan Harabin nevie predýchať, že aj pre naše trestné oznámenia sa dnes musel postaviť pred Špecializovaný trestný súd. Najprv nadával prokurátorom, častoval ich rôznymi urážkami, sudcovi skákal do reči a po skončení pojednávania sa pred budovou súdu rozkričal aj na mňa, pričom spustil spŕšku nezmyslov.“ 

Status Štefana Harabina:

Domov
Zdieľať
Diskusia