Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Adamkovičová
15. mája 2024 o 17:40
Čas čítania 0:21

Útočník na Roberta Fica vydal v roku 2015 knihu o „bezočivých cigánoch“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Útočník na premiéra bol zároveň spisovateľom. Jedna z jeho kníh opisuje „bezočivých cigánov“.

Útočník na premiéra Roberta Fica Juraj C. napísal viaceho kníh. V roku 2015 bola vydaná jeho kniha s názvom Efata „o Cigánoch a Rómoch“. Vydali ju Levické tlačiarne LVT.

„Toľko bezočivých cigánov v Európe, ako je dnes, ešte nikdy nebolo. Ale oni dobre vidia a vedia, ako využívať sociálne systémy krajín. Štát problém nerieši, len sa na ňom pasie. Sto-tisíc slovenských cigánov stojí o priazeň bielych, ale nám to nepovedia. Buďme k nim prísni a spravodliví...“ píše sa v opise knihy na portáli Databazeknih.cz.

Atentátnik je aj členom Spolku slovenských spisovateľov. 

15. mája 2024 o 20:57 Čas čítania 2:29 Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana Prečítali sme knihu od atentátnika na Fica: súhlasil s Kotlebom a zastával sa masového vraha Harmana
Fico
Zdroj: databazeknih.cz
Domov
Zdieľať
Diskusia