Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Nina Miščíová
20. augusta 2024 o 15:20
Čas čítania 0:24

Vláda plánuje ďalší zásadný zásah: Chce obmedziť správanie na protestoch, skandovanie „Fico do basy“ uvádza ako príklad

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vláda chystá rázny zásah do práva protestujúcich.

Vláda už pracuje na lex atentát II, ktorým chce zasiahnuť do správania protestujúcich, informoval Denník N. Nepáči sa im, čo nespokojní občania skandujú na protestoch.

Bývalý policajný prezident Tibor Gašpar uviedol ako príklad „Fico do basy“, pokrik, ktorým dávali protestujúci najavo nespokojnosť s premiérom. 

Na poslednom opozičnom proteste dav reagoval na prepustenie bývalého špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika. 

Len pred mesiacom začal platiť lex atentát, ktorý zaviedol nové dôvody na zákaz zhromaždenia a najvyšším ústavným činiteľom určil nárok na doživotnú rentu a právo na nehnuteľnosť.

Zákaz zhromaždení po novom platí v okruhu 50 metrov od sídla prezidenta SR, vlády SR či všeobecného súdu.

15. júla 2024 o 9:49 Čas čítania 0:56 PREHĽAD ZMIEN: Na Slovensku začína platiť lex atentát, prináša nový zákaz zhromažďovania aj doživotnú rentu pre Fica PREHĽAD ZMIEN: Na Slovensku začína platiť lex atentát, prináša nový zákaz zhromažďovania aj doživotnú rentu pre Fica
Domov
Zdieľať
Diskusia