Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. júna 2023, 12:30
Čas čítania 0:26

Whatsapp spustí očakávanú novinku, ktorá poteší mnohých Slovákov. Rozlúč sa s nekvalitnými fotografiami, toto má byť revolúcia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Funkcia bude dostupná už o pár týždňov.

Používatelia Whatsappu sa môžu tešiť na novú funkciu. Vývojári ohlásili, že cez platformu  budeme môcť po novom posielať fotografie v HD kvalite. Nekvalitným fotografiám by malo odzvoniť, funkcia však bude mať veľkú nevýhodu, píše blog webetainfo.com

Mnohí používatelia doteraz svoje fotografie zdieľali radšej cez e-mail či iné platformy namiesto Whatsappu. Kvalitné fotky však budú môcť po aktualizácii posielať aj priamo cez Whatsapp. Treba podotknúť, že funkcia skonzumuje omnoho viac dát odosielateľovi aj prijímateľovi súborov. Používateľ si preto bude môcť vybrať, v akej kvalite fotografiu odošle.

V najbližších týždňoch by sa aktualizácie mali dočkať všetci používatelia, no momentálne je iba v štádiu testovania. Funkcia bude dostupná pre používateľov so systémom iOS aj Android.

whatsapp
Zdroj: wabetainfo.com
Domov
Zdieľať
Diskusia