Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
4. novembra 2023, 23:20
Čas čítania 0:47

Na letisko v Nemecku prenikol ozbrojený muž. V aute má deti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Letisko je uzavreté.

Aktualizované: Pôvodne sa predpokladalo, že únosca so sebou zobral dve deti. Podľa nových informácií na letisku drží jedno dieťa. Text nižšie uvádzame v pôvodnej podobe.

Letisko v nemeckom meste Hamburg v sobotu večer uzavreli po tom, ako na jeho pozemok vnikol vo vozidle ozbrojený muž, ktorý už dvakrát vystrelil do vzduchu. Informovala o tom agentúra DPA, píše TASR.


Ozbrojenec prerazil svojím vozidlom bránu a dostal sa na letiskovú plochu okolo 20.00 h, uviedol pre DPA hovorca Spolkovej polície Thomas Gerbert.


Muž má v aute podľa predpokladov zrejme aj dve deti. Jeho manželka predtým kontaktovala krajinskú políciu v súvislosti s možným únosom detí, priblížil hovorca. Na miesto dorazili jednotky krajinskej aj spolkovej polície, ktoré sa nachádzajú neďaleko vozidla. „Sú veľmi robustne vybavení,“ povedal Gerbert.


Hamburské letisko bolo uzavreté už v októbri, dôvodom však bola vyhrážka útokom na lietadlo na linke z Teheránu do Hamburgu.

Domov
Zdieľať
Diskusia