Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
26. januára 2024 o 9:11
Čas čítania 0:47

Revízor dal údajne žene „päsťou do tváre“. V bratislavskej električke došlo k fyzickému konfliktu, ktorý musela riešiť polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Svedok celej situácie tvrdí, že revízori napadli ženu, polícia vyhodnotila situáciu inak.

Počas skorej rannej jazdy bratislavskou električkou číslo 3 došlo k fyzickému konfliktu medzi ženou a revízorom. Pri incidente sa cestujúca pri fyzickej konfrontácii revízora údajne ohnala, na čo jej dal revízor „päsťou do tváre“, informuje Nový Čas

Svedok konfliktu Martin opísal, ako revízori pristúpili k žene, ktorá nemala cestovný lístok. Jeden revízor povedal, že buď zaplatí pokutu, alebo im dá občiansky preukaz. Druhý revízor cestujúcu údajne chytil so slovami, že zavolá políciu.

Žena sa podľa slov svedka ohradila tým, že sa jej revízor nemá fyzicky dotýkať. Zároveň sa zahnala, pričom mu zhodila okuliare, na čo jej revízor „dal päsťou do tváre“. Svedok zostal so ženou následne na mieste do príchodu polície.

K incidentu sa vyjadril dopravný podnik aj polícia

„Naši zamestnanci v súvislosti so spomínaným incidentom podali trestné oznámenie, a preto sa k danej veci nebudeme vyjadrovať,“ uviedol hovorca Dopravného podniku Bratislava Jozef Vozár. Revízori na cestujúcu podali trestné oznámenie. 

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Polícia uviedla, že žena údajne napadla muža, spôsobila mu zranenia tváre a zároveň mu pokazila dioptrické okuliare. 38-ročná žena odmietla privolanej policajnej hliadke preukázať svoju totožnosť, preto ju policajti zobrali na policajné oddelenie a vykonali potrebné úkony. Následne ženu prepustili na slobodu a incident zaevidovali ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. 

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia