Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a ďaľšie letné festivaly
Dominik Vetrák
26. mája 2024, 14:30
Čas čítania 5:22

17-ročný mladík so zbraňou obťažuje na Instagrame dievčatá. Priznal sa nám, že by zdrogoval a znásilnil aj 6- a 10-ročné deti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
17-ročný mladík so zbraňou obťažuje na Instagrame dievčatá. Priznal sa nám, že by zdrogoval a znásilnil aj 6- a 10-ročné deti
Zdroj: Archív Dominik Vetrák
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Vytvorili sme si na Instagrame fejkový profil 14-ročného dievčaťa. Písali sme si so 17-ročným nebezpečným mladíkom, ktorý chce zneužiť malé deti a vlastní strelnú zbraň.

Vyhrážky zabitím a vystrieľaním, znásilnením, mierenie zbraňou na 13-ročné deti, túžba zdrogovať 9-ročné dievčatá a mať s nimi sex. Aj taký je Martin M. z Pezinka, ktorý bude mať v júli 18 rokov. O Martinovi nám napísala naša čitateľka a my sme si následne preverili, či je naozaj pravda, čo o ňom hovorí. 

19. mája 2024, 14:30 Čas čítania 9:49 Slovák Miro bojoval proti Talibanu vo francúzskych légiách: Jeho kolegovia zabili deti, on zarábal menej ako IT-čkár Slovák Miro bojoval proti Talibanu vo francúzskych légiách: Jeho kolegovia zabili deti, on zarábal menej ako IT-čkár

O tom, či to naozaj robí, som sa chcel presvedčiť sám, a tak som mu napísal z fejkového profilu na Instagrame, kde som vystupoval ako mladé dievča. Okamžite mi začal písať, že s ním budem mať tvrdý sex každého typu a že sa do mňa chce „vystri*kať“. Núkal mi za to 100 eur a neprekážalo mu, že mám 14 rokov. 

Martin M. z PezinkaMartin M PezinokDominik vetrák
Zobraziť galériu
(3)

Nezdalo sa mi, že 14 rokov bude jeho limit. Navrhol som mu aj 10- a 12-ročné kamošky a dopracovali sme sa aj k šesťročnej. Aj tento článok vznikol najmä vďaka podpore našich predplatiteľov. Ak nám chceš pomôcť v odhaľovaní násilníkov či sexuálnych predátorov, podpor nás

 
Kontakty pre obete:
IPčko, internetová poradňa pre mladých
Mimovládne organizácie, ktoré poskytujú odbornú pomoc
Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva – v okresných mestách (príklady – BratislavaNitraŽilina a iné)

O Martinovi som sa dozvedel vďaka dievčaťu, s ktorým chcel mať sex za peniaze. Pri ňom sa to však nekončilo. Ďalšiemu dievčaťu sa vraj vyhrážal zabitím, inému znásilnením a na 13-ročné dieťa údajne vytiahol zbraň po tom, čo s ním odmietlo mať sex. Nevieme overiť, či ide o skutočnú, airsoftovú alebo inú zbraň, ale Martin nám v správach tvrdil, že ide o skutočnú zbraň.

Mená osôb, s ktorými sme sa rozprávali, sme v tomto článku zmenili kvôli ich bezpečiu. Všetky dievčatá majú pod 15 rokov, aj keď v správach s ním tvrdili, že sú staršie.

25. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:24 Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike

Ako prvá nás kontaktovala Miška, ktorá nám poslala screenshoty konverzácií, v ktorých jej ponúka piko, aby vydržala dlhšie do noci. Chcel od nej análny sex. Refresher kontaktovala, pretože nevie, čo by s tým polícia reálne spravila. Chcela najmä to, aby sa o ňom ľudia dozvedeli a aby si mladé dievčatá dávali pozor. Vraj sa ho bojí, keďže podľa nej nie je normálny. 

„Na jednu 13-ročnú babu namieril zbraň“.

To bol dôvod, prečo Miška kontaktovala Martina. Ten totiž údajne namieril zbraň na 13-ročné dievča (nazvime ju Boženka). Jej brat (nazvime ho Matyas) s tým chcel Martina konfrontovať, no on Matyasa ignoroval. Matyas tak požiadal Mišku, aby s Martinom naplánovala stretnutie, na ktoré by neprišla len ona, ale aj Matyas a jeho kamoši. 

„Myslel si, že s ním niečo chcem mať, ale to som mu nikdy nepotvrdila. Neustále pýtal fotky a videá mojich intímnych partií a hovoril mi, aký je v tom skúsený. Celé to bolo veľmi nepríjemné a odporné.“

Na stretnutí sa dohodli, no Martin nikdy neprišiel: „Vraj zaspal. Podľa mňa len mal podozrenie, že niečo plánujeme. Keď bolo jasné, že nepríde, a tak som mu napísala, či je normálne, že takéto veci vypisuje neplnoletým babám a že mieri zbraňou na deti. Nato mi odpísal, že na pištoľ má papiere a že ma znásilní. Vyhrážal sa mi aj tým, že ma zabije. Potom som si ho zablokovala,“ povedala Miška pre Refresher.

martin mMartin M z Pezinkamartin mMartin M z Pezinka
Zobraziť galériu
(4)

Zlú skúsenosť s ním mala aj Miškina kamoška Laura. Tá si po Miškiných tvrdeniach o tomto chlapcovi založila fejkový účet a zistila, že Martin skutočne ponúka peniaze za rôzne sexuálne činnosti. 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
Prístup ku prémiovým článkom
  • Prístup k benefitom
  • Menej reklám
  • 150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
  • Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
    Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
    Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
    a čítaj všetko bez obmedzení
    Pridaj sa k predplatiteľom
    alebo Odomkni článok cez SMS
    Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 159534 a dočítaj tento článok.
    Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
    Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
    POSLAŤ SMS
    Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
    POSLAŤ SMS
    Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
    POSLAŤ SMS

    Čo sa dozvieš po odomknutí?

    • Prečo sa hneď vyhrážal zbraňou a prečo ju namieril na 13-ročné dievča.
    • S čím všetkým sa nám priznal, keď sme na Instagrame vystupovali ako 14-ročné dievča a prijali jeho ponuku na sex za peniaze.
    • S akými najmladšími deťmi chcel mať sex a čo pri tej predstave cítil.
    • Ako chcel zdrogovať deti, znásilniť ich a ako nám ukázal svoju zbraň.
    • Čo bizarné urobil spolužiakovi na základnej škole. 
    Späť
    Zdieľať
    Diskusia