Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
17. apríla 2023 o 18:40
Čas čítania 0:31

VIDEO: Vo Svidníku natočili podvyživeného psa, ktorého vraj majiteľ vláči po túre naprieč Slovenskom. Polícia prosí o pomoc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na Facebooku bola zverejnená séria videí zo Svidníka, na ktorých je pes vo veľmi zlom stave.

Polícia Slovenskej republiky na sociálnych sieťach upozornila na ďalší prípad možného týrania zvierat. K policajtom sa dostalo video psa v apatickom stave, ktorého natočili vo Svidníku.

Na záberoch vidno psa, ktorý takmer nereaguje na to, čo mu majiteľ hovorí. Keď majiteľa konfrontovali okoloidúci, ten odpovedal, že so psom plánuje absolvovať túru Česť hrdinov SNP naprieč celým Slovenskom, ktorá sa končí až v Bratislave. Na otázku, či to myslí vážne, keď pes ani nereaguje a vyzerá, že trpí podvýživou, okoloidúcim povedal, že nevidí žiadny problém.

„Polícia chce preveriť podozrenia, či nejde o týraného psa, keďže jeho zábery vo videu to naznačujú. Potrebujeme vašu pomoc – pozrite si video, a ak muža uvidíte, ihneď volajte 158,“ píšu policajti.

Polícia na základe videa preveruje podozrenie z týrania zvierat a prosí verejnosť o pomoc pri identifikovaní osoby.

Domov
Zdieľať
Diskusia